søndag 28. mars 2010

New Zealand

Paa New Zealand var det dags for ekstremsport, dvs bungyjumping, jet-baat, helikopter, fallskjermhopping og huleutforskning.

Vi var forst i Auckland, den storste byen paa den nordlige oya. Her slappa vi av, kjopte fine souvenirer og dro paa irsk pub (St.Patrick's Day var like rundt hjornet, maatte lade opp).
Etter et par dager reiste vi videre til Taupo, og det er her moroa begynner.
Bildebevisene er sendt hjem til Norge, saa det er bare aa komme paa besok for aa sjekke ut video og bilder fra bungyjump og fallskjermhoppet. :)



Klare for helikoptertur!


Utsikt over Huka falls.

Etter fire dager i Taupo reiste vi ostover til Waitomo for aa sjekke ut grotter. Grotte-ekspertene vi hadde med oss var Allan, en liten skotte, og Dean, en svaer Kiwi. Vi var i en gruppe med fire voksne hollendere, som var saa snille og ga oss husrom etter endt tur. Baaten vi bodde paa. Den var paa land.
Naboene vaare, hobbitene.

For hollenderne kjorte oss til bussen vaar(Tilbake til Auckland), tok de oss med paa litt sightseeing i Waitomo.
Renee og Bernt
To av de vi bodde hos.




Neste dag var det klart for avreise tilbake til Auckland, for Fiji stod paa agendaen. Sarah klarte aa glemme solkremen(aa nei), boka(kjiipt) og IPODEN(...Har ikke ord.. F@#N!). Vi klarte derimot aa kontakte hollenderne, som sender iPoden til Norge, gjennom flere ledd. Hvis ikke dette skjer, er det ihvertfall noen der ute som er glad for en splitter ny iPod..

Strandliv - her kommer vi! FIJI TIME!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar