søndag 11. april 2010

California - San Francisco


Etter omkring 5 timers kjoring fra Santa Barbara ankom vi den enveiskjorte byen San Francisco.Byen er en storre versjon av Bergen, latterlig mye storre og skumlere.Trafikk inn til sentrum.
Vi fant fram til hostellet som, heldigvis for oss, laa i den skumle delen av byen. Vi fikk utdelt et kart med en 'anbefaling' om hvor vi ikke skulle gaa. Bra vi bodde rett vedsiden av neinei-omraadet. Vi bodde paa rom med to tyske gutter som hadde forvillet seg inn paa jenteavdelinga. Litt rare, og ganske daarlig engelsk, men de var veldig hyggelige. Tysk-engelsken forte til mange artige formuleringer, som den historiske; "Let's make a party!" Det hjalp vel ikke at de hortes ut som Arnold Schwarzenegger da de snakka. Trude avslorte at Sarah hadde hatt tysk paa skolen. De ble meget ivrige og gikk i gang med diverse tysk konverasjon med Sarah. Sarah svarte paa engelsk.
Her er de vakre guttene, som vi ikke husker/vet navnet paa. De gaar bare under Arnold. :)


Ankomstkvelden gikk vi ut paa byen med Arnold'ene, der vi motte mange hyggelige folk. Derav en gjeng med amerikanere som spanderte drinker og konverserte med oss.

Neste dag tok vi bussen til Golden Gate Bridge. Paa tide aa vaere litt ordentlig turist igjen! "Ferdig snart?"
"Eg stikke!"
Langt ned..
Klassisk bilde av brua.
Slappe av i parken

Alcatraz
Etter en lang gaatur ankom vi brygga der Alcatraz-ferja gaar fra. Dessverre var det utsolgt frem til mandag(en million dager etter vi hadde dratt derfra!(Veldig modent, Trude!)), saa vi fant ut at vi skulle dra paa kino istedet. Vi tok en eldgammel trikk til kinoen. Saa paa "How to train your dragon" i 3D IMAX, veldig veldig bra! Takk for seg, neste stopp er Las vegas!Det gaar ganske fort for seg i USA.Noen ganger litt for fort kanskje?
Klare for Las Vegas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar