torsdag 8. april 2010

USA - California

San Diego og Universal Studios


Etter en lang flytur ankom vi endelig L.A. Her ble vi mott av Trudes soster Christine, hennes mann Dan og lille Millie.Dessverre ingen bilder av Christine og Dan, Millie tok all oppmerksomhet!!Det ble mye herjing med Millie! Vi dro hjem til San Diego og slappet av i 3 herlige dager for ferden gikk videre (tilbake) til Los Angeles og Hollywood.

Alt rotet/gaver vi har samlet opp i lopet av to maaneder med reising, som snille Carl tar med tilbake til Norge for oss. Carl og Carl jr. skal nemlig besoke lille Millie uka etter vi har dratt fra San Diego. 35 dollar i overvekt ble det. Ups!

Road Trip!

Litt reklame maa jo til. For de som ikke vet, Trude jobber paa H&M i Ski.

Forste stopp var Universal Studios!

Vi dro paa en italiensk restaurant for aa spise lunsj, og vi fikk servert kanskje den beste pizzaen vi har smakt. Med en liten mistanke om parmesan paa. Vi liker ikke parmesan.


Vi er da turister;)
Stjerna!
Har noen sett haisommer?

Vi dro paa en guidet tour gjennom lokalene der vi fikk se kjente og kjaere 'locations'.
Dette er Central Park i NYC i diverse filmer og tv-serier - tuller ikke!
Mer av Haisommer. Tror vi.
Ikke et av motellene vi skal sjekke inn paa i naermeste framtid.Norman er hjemme.Og han kommer for aa ta deg!Paa tide aa stikke!

Over til noe litt mer koselig; hus i tv-serien Frustrerte Fruer.


Vi tok en tur innom Springfield ogsaa!





Hadde det veldig veldig goy i Universal Studios, tror vi tok alle turene som gikk an aa ta, Simpsons Ride, Jurassic Park, Terminator 2, Mumien, Shrek i 4D og House of Horrors. Neste stopp er intet mindre enn Hollywood, Los Angeles!

1 kommentar:

  1. Dere er jo nesten superkjendiser hos kjendisene!! Fine bilder! :-D

    klem fra mamma Heidi

    SvarSlett